Jaarmeeting

Onze jaarmeeting en terugblik op vorig jaar werd deze week feestelijk geopend door onze directeur Edwin Hilgers. Officemanager.nl en ons zusterbedrijf Receptioniste.nl zit vol nieuwe ideeën en plannen voor 2023! Erg leuk om met het hele team hierin een aandeel te mogen leveren en mee te brainstormen.

Na de meeting hebben wij heerlijk geluncht bij meneer Frans in Haarlem en onze samenwerking getest in een escaperoom.

Lees verder →

Teamuitje

Wat was het weer een gezellig uitje afgelopen woensdag met ons fijne team van www.officemanager.nl en www.receptioniste.nl bij Mooie Boules in Haarlem! Gelachen tijdens onze potjes jeu de boules en erna genoten van de heerlijke hapjes die werden geserveerd. 

Lees verder →

Officemanager.nl is verhuisd

Afgelopen mei zijn wij samen met ons zusje Receptioniste.nl, verhuisd naar ons prachtige nieuwe kantoor in de waarderpolder in Haarlem. Meer ruimte, met een fris en hip interieur en een prachtige spreekkamer waar wij onze selectiegesprekken kunnen voeren. Wij zijn erg blij met het resultaat en hebben zin om weer met elkaar op kantoor aan de slag te gaan! 

Lees verder →

Tips voor een onine sollicitatiegesprek

Onze kandidaten spreken wij het liefst live tijdens een intakegesprek, maar het online solliciteren is de toekomst. Wij maken er sinds de coronacrisis veel gebruik van om onze kandidaten te interviewen en beter te leren kennen. Het kan even wennen zijn om via een online verbinding jezelf te presenteren en een goede indruk te maken. Daarom vind je hier een aantal tips om jouw online sollicitatiegesprek een succes te maken!

Lees verder →

Blog: Het nieuwe werken

Het nieuwe werken is al lang niet meer zo nieuw, maar toch heeft het nieuwe werken wel veel invloed gehad op officemanagers, secretaresses en ander ondersteunend personeel.

Lees verder →

Blog: Veranderende competenties voor office assistenten

Competenties zijn een combinatie van jouw kennis, vaardigheden en gedrag. Het zwaartepunt in de competenties van jou als (directie)secretaresse of officemanager verschuift door alle technologische ontwikkelingen, een nieuwe generatie managers en werken in secretaressepools in plaats van één-op-één.

Lees verder →

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief