Over ons

Linda Timmermans

“Onze Recruiter Barbara benaderde mij of ik deze functie van accountmanager bij Officemanager.nl interessant vond. Ja zeker! Buiten dat het een fijn en compact team is om mee samen te werken, vind ik het vakgebied en de branches waar wij voor werven heel leuk. Ik word er heel blij van als ik enthousiaste kandidaten spreek die het vak van officemanager verstaan en ik de mogelijkheid heb om snel te schakelen met opdrachtgevers om binnen een korte tijd een geschikte medewerker aan kunnen te dragen en kan helpen aan een nieuwe leuke baan!”

Barbara Lefeber

“Sinds 2019 werk ik als recruiter bij Officemanager.nl. Ervoor heb ik ruim 15 jaar als managementassistente gewerkt maar was in dat vak wel een beetje uitgegroeid. De functie van recruiter is inhoudelijk een erg leuke sociale functie die perfect aansluit bij mijn werkervaring en persoonlijkheid. Doordat ik zelf jaren in het secretaressevak heb gewerkt, voel ik de behoefte van onze klanten en kandidaten goed aan en kan daardoor een juiste match maken. Officemanager.nl is een jong, groeiend bedrijf met een enthousiast team en ik ben er trots op daar deel van uit te maken!“

Richard Henderickx

“Als business coach en commercieel strateeg ben ik op dagelijkse basis actief als adviseur van bedrijven, teams en ondernemers. Daarnaast ben ik al ruim twintig jaar ondernemer op de gebieden internet, automatisering, handel, arbeidsbemiddeling, bedrijfsconcepten en verdienmodellen. Daarbij kijk ik altijd naar de lange termijn en toon ik intensieve betrokkenheid vanuit gevoel. Samen met mede-eigenaar Edwin Hilgers heb ik bijvoorbeeld het succesvol draaiende Receptioniste.nl opgezet. Bij Officemanager.nl wist ik ook direct dat ik daaraan mijn bijdrage wilde leveren. Sterke teams kunnen alleen draaien dankzij ervaren officemedewerkers die het vak vanuit hun hart uitdragen. Dan volgt het succes vanzelf: zowel voor de teams als voor de officemedewerkers zelf.”

Edwin Hilgers

“Inmiddels ben ik alweer ruim twintig jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Direct na mijn studie heb ik een succesvol studentenuitzendbureau opgezet in Amsterdam, dat in tien jaar tijd uitgroeide tot twee vestigingen met vijftien medewerkers. Een logische vervolgstap was een nieuw bedrijf genaamd Receptioniste.nl BV, waarbij we ons specialiseerden in de bemiddeling van representatieve en kundige receptionistes. Dit bedrijf bestaat nog steeds, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Omdat we uit ervaring merkten dat veel bedrijven ook behoefte hebben aan professionele ondersteuning op het gebied van officemanagement, was ik direct om toen het idee van Officemanager.nl ontstond. We focussen ons wederom op een niche wat voor zowel opdrachtgevers als kandidaten van grote meerwaarde is. We hebben ons compleet verdiept in de branche en leveren uitsluitend professionals.”

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief