Wie zoeken wij?

Bij Officemanager.nl zijn wij gespecialiseerd in de bemiddeling van praktisch ingestelde en ervaren office-specialisten. Herken jij jezelf in een van onderstaande omschrijvingen en heb je de juiste kennis en competenties? Reageer dan op een van onze vacatures of neem contact met ons op.

Officemanager: spil van de organisatie
Heb jij veel verantwoordelijkheidsgevoel, ben je sociaal en communicatief ingesteld en houd je ervan om zaken te regelen? Heb je een praktische drijfveer en ben je stressbestendig? Dan kom je als officemanager goed tot je recht. Je bent het centrale aanspreekpunt voor je collega’s en hebt een breed takenpakket. Je zorgt bijvoorbeeld voor de inkoop van kantoorartikelen, voert secretariële taken uit of stuurt het secretariaat aan, organiseert activiteiten en adviseert over knelpunten in organisatie- en werkprocessen. Kortom, dankzij jouw inzet en enthousiasme lopen alle praktische zaken op rolletjes. Zeker als je ook goed cijfermatig inzicht hebt.

(Directie)secretaresse: het eerste aanspreekpunt
Snap jij de verschillende belangen binnen een organisatie en heb je goede communicatieve vaardigheden? Kun je goed prioriteren, heb je oog voor detail en beheers je het Nederlands uitstekend? Als secretaresse voer je veelal afwisselende administratieve taken uit. Belangrijk is dat je zorgvuldig en vertrouwelijk met informatie kunt omgaan en tegelijkertijd gemakkelijk contacten onderhoudt. Zowel binnen als buiten de organisatie, omdat je vaak het eerste aanspreekpunt bent. Je beheert bijvoorbeeld de agenda, handelt telefoon en e-mails af, notuleert bij vergaderingen, organiseert meetings en bent druk met informatieverzameling en -uitwerking voor vergaderingen en dergelijke. Kortom, je bent vaak één met het managementteam.

Medisch of juridisch secretaresse: met inzet van expertise
Heb jij gespecialiseerde kennis opgedaan in de medische of bijvoorbeeld juridische hoek? Houd je ervan om in een omgeving te werken waarin oog voor detail nog belangrijker is dan gemiddeld? Als medisch of juridisch secretaresse voer je een belangrijke functie uit. Je bent goed op de hoogte van alle gebruikte terminologie en hebt de verantwoordelijkheid om deze ook juist te gebruiken.

Personal assistent (PA): een belangrijke rechterhand
Ben jij extreem servicegericht en zelfstandig? Houd je van verantwoordelijkheid, denk je in oplossingen en ga je altijd voor het beste resultaat? Ben je flexibel en kun je goed het overzicht bewaren – ondanks soms stressvolle situaties? Als personal assistent ben je iemands rechterhand en ontzorg je waar mogelijk. Je beheert bijvoorbeeld de agenda, handelt telefoontjes af, regelt vergaderingen, stelt memo’s op, boekt vliegtickets en soms breng je zelfs een pak naar de stomerij. Je zorgt, kortom, dat alles op rolletjes verloopt zodat de ander zich volledig op zijn werkzaamheden kan richten. Discretie is jou uiteraard niet onbekend; de ander kan volledig op jou vertrouwen.

Managementassistent: een duizendpoot voor het managementteam
Wil jij graag een discrete sparringpartner voor de directie zijn op beleidsniveau? Het management praktisch ondersteunen waar je kunt? En weet je goed hoofd- van bijzaken te onderscheiden, waarbij je kritische vragen durft te stellen? Als managementassistent ben je werkelijk onmisbaar voor het team. Je regelt tal van zaken: de agenda, vergaderingen, communicatie, evenementen, social media. Je zorgt voor de juiste prioriteiten binnen het grotere geheel en let scherp op deadlines: zowel die van jezelf als van de managementteamleden. Waar je kunt, neem je werkzaamheden over. Een sterke persoonlijkheid, proactieve houding, accuratesse, stressbestendigheid en uitstekende communicatieve vaardigheden staan dan ook bovenaan je cv.

       “Onze specialisatie: iedere office-professional in de juiste werkomgeving”

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief