Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid, transparantie en persoonlijk contact:

Online solliciteren
Je kunt hier reageren op een van onze openstaande vacatures. Je wordt dan doorgeleid naar onze vacaturesite op Indeed. 

Telefonisch interview
Heb je gesolliciteerd op een openstaande vacature?  Als jouw cv en motivatiebrief aanspreken en aansluiten op het profiel, neemt een van onze recruiters telefonisch contact met jou op. Hierin bespreken we dan jouw achtergrond, motivatie en de vacature.

Kennismakingsgesprek
Als het telefonisch interview goed is verlopen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op locatie. (I.v.m. de coronamaatregelen voeren wij de kennismakingsgesprekken online). De recruiter neemt de vacature dan verder met je door en gaat ook dieper in op jouw kennis, competenties, motivatie en specifieke wensen. Omdat wij ook altijd persoonlijk in gesprek gaan met opdrachtgevers weten wij vrij snel of wij een match zien. Na dit gesprek laten we je daarom weten of we je voor gaan stellen bij de opdrachtgever of wat de eventuele verdere selectieprocedure is. Ook vragen we je twee referenties aan ons door te geven.

Sollicitatiegesprek
Tijdens het sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever is het vooral van belang dat er een ‘klik’ is tussen jou en je toekomstige werkgever. Van Officemanager.nl mag je verwachten dat wij de opdrachtgever op de hoogte hebben gebracht van jouw kennis en ervaring. Daarnaast begeleiden we je voor en tijdens dit gesprek.

Aan de slag!
Zien de opdrachtgever en jij het zitten, dan dragen wij zorg voor je arbeidsovereenkomst. Ook regelen wij de uitbetaling van je salaris en andere praktische zorgen. Rest ons niets anders dan je te feliciteren met je nieuwe baan of opdracht!

 

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief