Referenties kandidaten

Chalina

Eerlijk gezegd is dit voor de eerste keer dat ik zo attent en zorgzaam door een organisatie / bedrijf ben behandeld. Daar mogen jullie trots op zijn! De voorbereidingen bij de sollicitatieprocedure, contactfase, het leuke kaartje met gefeliciteerd en daarna stonden jullie paraat voor vragen, belden of appten geregeld (niet te vaak en niet te weinig) om er op toe te zien dat alles goed verliep. Kortom erg fijn!

Lucinda

"Hele fijne persoonlijke laagdrempilige manier in de samenwerking. Ze doen altijd hun best voor je."

Vianey

Via LinkedIn kwam ik terecht bij Officemanager.nl waarbij het contact met Linda gelijk prettig en professioneel was. Zij staan voor wat ze doen bij detachering en uitzendwerk. Zij snappen heel gericht dat een Office Manager heel specifiek bij iemand of een bedrijf past. Ik ben uiterst tevreden over de koppeling en uiteindelijk na korte tijd op uitzendbasis ben ik snel in dienst gekomen bij mijn werkgever.

Melissa

"Ik heb de bemiddeling en contact met jullie als zeer prettig ervaren. Het contact was goed en de lijnen waren kort."

Vera

Ik had een open sollicitatie gestuurd naar Officemanager.nl en kreeg binnen no time een enthousiaste reactie terug. De gesprekken liepen vlot en binnen een week had ik een leuke nieuwe baan, precies wat ik zocht! Kortom ik ben zeer tevreden en beveel officemanager.nl zeker aan!

Linda

Met een fijne en persoonlijke benadering, heb ik de stap kunnen maken naar een hele andere branche. Met de kansen en adviezen van Officemanager.nl heb ik mijn carrière naar een hoger plan kunnen tillen en heb ik het gevoel nu helemaal op mijn plek te zitten!

Nathalie

Het werken met Officemanager.nl is een meer dan geweldige ervaring! Met hun jarenlange ervaring weten zij de juiste match te maken en doen zij dit met een grote mate van professionaliteit. Officemanager.nl gaat de ''extra mile'', zij zijn altijd bereikbaar en geven om hun kandidaten. De beste begeleiding kan je dan ook vinden bij officemanager.nl, waar zowel de kandidaten als de bedrijven zich ''thuis voelen'' en weten dat zij verzekerd zijn van de beste begeleiding.

Monique

Na een zeer prettig intakegesprek waarbij echt goed geluisterd werd naar wat ik wilde, had ik direct een goed gevoel bij Officemanager.nl.

Ik ben door Officemanager.nl benaderd voor een tijdelijke functie. Iets waar ik voorheen helemaal niet aan had gedacht. Tijdens de sollicitatiegesprekken bij het desbetreffende bedrijf bleek dat ik zo'n klik met dit bedrijf had, dat ik er voor ben gegaan. Officemanager.nl heeft voor mij echt een perfecte match gemaakt!

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief