Detachering

Is jouw organisatie op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een ervaren office-professional? Wij verzorgen met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht de zoektocht naar de juiste office-professional die voor een bepaalde periode voor jouw team of organisatie aan de slag gaat. Je kunt dus snel en flexibel een tijdelijke collega verwelkomen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid de office-professional daarna alsnog een vast dienstverband aan te bieden.

Samen in gesprek
Om te achterhalen wat jouw wensen en eisen zijn, komen we graag persoonlijk bij jouw organisatie langs. We kunnen dan gelijk de sfeer proeven en de nodige vragen stellen om tot een uitstekende match te kunnen komen. Daarna gaan wij op zoek op basis van een uitgezette vacature; zowel binnen ons actuele kandidatenbestand als in ons uitgebreide netwerk. Vervolgens voeren we intensieve gesprekken met de kandidaten die wij op het oog hebben; een werkwijze die jou uiteindelijk veel tijd scheelt. Je krijgt immers alleen die kandidaten voorgesteld die in onze ogen goed bij jouw organisatie passen, waarna je alleen nog hoeft te bepalen of de klik er inderdaad is.

Bespaar veel tijd: 
Wij stellen met plezier het profiel en de vacaturetekst voor je op, waarna wij de vacature uitzetten en binnen ons netwerk op zoek gaan. We screenen de tientallen cv’s en sollicitatiebrieven, bellen de interessante kandidaten na en checken de opgegeven referenties. Hierna maken wij een selectie en kunnen wij office-professionals aan je voorstellen die naast de gestelde functie-eisen ook écht bij jouw organisatie passen. Alle arbeidsrechtelijk zaken en de uitbetaling van het loon verzorgen wij voor jou. 

Opstartkosten recruitmentproces 

Om het recruitmentproces op te starten en de begeleiden, investeren wij tijd en marketingbudget in jullie vacature. Om er voor te zorgen dat een deel van de kosten gedekt zijn, vragen we opstartfee voor de start van de wervingsprocedure. Wij hanteren een opstartfee van € 1.500,- per opdracht. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de factuur die volgt na een succesvolle plaatsing.

Recruitmentproces

Wij leggen hier stap voor stap uit hoe wij te werk gaan om de perfecte match voor jouw bedrijf te maken. 

.

Waarom Officemanager.nl?

  • Persoonlijk:  snel schakelen met je persoonlijke accountmanager.
  • Tijdbesparend: wij nemen je al het recruitment werk van A tot Z uit handen.
  • Flexibiliteit: flexibele contracten o.b.v. uitzendconstructie bijv. 3,6 of 9 maanden

  • Optie tot overname: enthousiast? Optie tot overname is altijd bespreekbaar 

  • Specialist: onze naam zegt het al. Office ondersteunende functies is ons specialisme.  

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief